Üyelermizden Haberler
14 Kasım 2016, Pazartesi

Kumlu TSM personellerimizden Sağlık Memuru H.Abdullah Bulut'un babası hakkın rahmeteine kavuşmuştur. Allah`tan rahmet ve yakınlarına sabır ve başsağlığı dileriz.

Telefon: 0506 265 02 93

​---------------------------------------------

Kırıkhan ilçe yönetim kurulu üyemiz M.Irfan GÖK Beyefendinin Dedesi vefat etmiştir.Merhuma Allah`tan rahmet ve yakınlarına sabır ve başsağlığı dileriz.Kırıkhan Ilçe Başk. Süleyman ÇOLAK

​---------------------------------------------

 

 

 

 

 

İskenderun Devlet Hastanesi çalışanlarımızdan Üyemiz Nuri BOSCA'NIN  kız  çocukları dünyaya gelmiştir. Sağlık-Sen ailesi olarak BOSCA Ailesini tebrik eder,  Dünyaya gözlerini açan yeni bebeğinizin sağlıklı, mutlu ve huzurlu uzun bir ömür yaşamasını temenni ederiz.

 

​---------------------------------------------------------------------------------------

İskenderun Devlet Hastanesi çalişanlarımızdan üyelermiz  Ali ORUÇ - Serap ORUC  çiftinin erkek  çocukları Dünyaya gelmiştir.  Sağlık-Sen ailesi olarak ORUÇ ailesini tebrik eder, Dünyaya gözlerini açan yeni bebeğinizin sağlıklı, mutlu ve huzurlu uzun bir ömür yaşamasını temenni ederiz.

​---------------------------------------------------------------------------------------

İskenderun Devlet Hastanesi çalışanlarımızdan Üyemiz  Fatma YÜKSEL hanımın erkek torunu  dünyaya gelmiştir Aileyi tebrik eder , Sağlık-Sen ailesi olarak mutlu ve huzurlu uzun bir ömür yaşamasını temenni ederiz.

PAYLAŞ :