Sağlık Çalışanlarına Görevde Yükselme Müjdesi
20 Ekim 2016, Perşembe

Sağlık-Sen Hatay Şube Başkanı Feleytun Fatih GÖNÇ;  Sağlık-Sen ‘in Yetkili sendika olarak ısrarla talep ettiği ve takipçisi olduğu Görevde Yükselme ve Unvan değişikliği sınavı sağlık çalışanlarına hayırlı olsun dedi.

Sağlık-Sen Hatay Şube Başkanı Feleytun Fatih GÖNÇ yaptığı açıklamada “ Geçtiğimiz yıl yapılan ve beklentileri karşılamayan sınav sonrası, Sağlık Bakanlığı ile yaptığımız görüşmelerde, yeni bir sınav yapılması gerektiğini ifade etmiştik. Bakanlıktan geçtiğimiz yıl sözünü aldığımız sınav, ülkemizin siyasi gündemi sebebiyle bu yıla kalmıştı” Sendika olarak konunun takipçisi olduk ve Görevde Yükselme ve Unvan değişikliği talebimiz yerine getirildi. Bir kez daha verdiğimiz sözü gerçekleştirmenin onurunu yaşıyoruz” ifadelerini kullandı.

BAŞVURULAR 25 EKİM-  2 KASIM 2016 TARİHLERİNDE

Sağlık-Sen Hatay Şube Başkanı Feleytun Fatih GÖNÇ; Sağlık  Bakanlığı  ve bağlı kuruluşların (Türkiye Kamu Hastaneleri Kurumu ve Türkiye Halk Sağlığı Kurumu) merkez, taşra ve döner sermaye teşkilâtı personeli aynı birimde/bağlı kuruluşta çalışma şartı aranmaksızın Görevde Yükselme Sınavına başvuruda bulunabileceklerini ve başvuruların 25 Ekim ile 2 Kasım 2016 tarihleri arasında, başvurduğu ve öğrenim durumu itibarıyla atanacağı kadro unvanını ihraz ettiğini belgeleyen diploma, çıkış/mezuniyet belgesi veya geçici mezuniyet belgesi eklenerek elektronik ortamda yapılacaktır tüm sağlık çalışanlarına hayırlı olsun” dedi.

Sağlık Bakanlığı tarafından Görevde Yükselme ve Unvan Değişikliği Sınavı ilan edilen münhal kadrolarda, şef için 150, VHKİ için 950, Memur için 980 ve şoför için 600 kadro açıldı. Unvan değişikliği için de mühendis, farklı alanlarda sağlık lisansiyerliği, teknikerlik ve sağlık teknikerliği için de 2837 kadro açıldı

Unvan Değişikliği Sınavı Duyurusu
Unvan Değişikliği Sınavı İlana Esas Münhal Kadrolar

Öğrenim Durumuna Göre Mezuniyet Alanları
Unvan Değişikliği Sınav Konuları

PAYLAŞ :