Adil Yönetici Adil Rektör Hasan KAYA
07 Haziran 2016, Salı

Sendikamızın büyümesinde, beklenti ve taleplere en uygun şekilde karşılık verebilmesinde sağduyu ile yaklaşan idarecilerimizin rolü elbette büyüktür. Biz emek hizmetkârları için, yöneticilerimize sunduğumuz her türlü mantıklı, anlaşılır, hakkaniyetli talep ve önerilerimizin karşılık bulması, götürülen sorunun irdelenip en olumlu şekilde sonuçlandırılması elbette büyük önem taşır.

Yükseköğretim alanımızın uluslararasılaşması, mevcut büyüme eğiliminin kaliteyle taçlandırılarak sürdürülmesi, akademik özgürlüklerin güçlendirilmesi, üniversitemizin topluma hizmet fonksiyonlarının öne çıkarılması ve kurumsal hizmetlerin daha verimli yapılması için verdiği uğraşlarla birlikte biz sivil toplum örgütlerine şeffaf bir şekilde, çözüm amaçlayan katılımından dolayı Mustafa Kemal Üniversitesi Rektörümüz Prof.Dr. Hasan KAYA'ya takdir ve şükranlarımı ifade etmek istiyorum.

21. yüzyıl Türkiye'sinin ihtiyaçlarına ve küresel dünyanın dinamiklerine uygun bir yükseköğretim sisteminden ve üst yönetiminden yana olan sayın rektörümüzün, üniversitelerimizin yetkinliklerini artırmaya, yükseköğretimdeki paydaşların beklentilerini karşılamaya dönük politikalar geliştirmeye özen gösterdiğini, kamu yararı ile akademisyenlerin, çalışanların ve öğrencilerin yararı arasında bir denge gözetmeye çalıştığını gözlemliyoruz. Yükseköğretim alanımızla ilgili konularda karar vericilerin Türkiye’nin 2023 hedeflerine uygun kararlar vermeleri için elinden gelen her türlü katkıyı sunduğuna inanıyorum.

Ülkenin yarınları için elzem olduğuna inandığımız personelin özlük haklarının iyileştirilmesi konusunda ısrarcı olduğunu ve bunun bugün gerçekleştiğini görmenin huzurunu yaşamaktayım. Bu sebeple; gerek eğitim, gerek sağlık, gerekse toplumsal konularda hassasiyetini en belirgin şekilde gösteren ve çalışmalarımıza özverili bir şekilde destek olan Mustafa Kemal Üniversitesi Rektörümüz Prof.Dr. Hasan KAYA' ya sonsuz teşekkürlerimi arz ediyorum.

 Feleytun Fatih GÖNÇ                                                                                                        

Sağlık Sen Hatay Şube Başkanı

PAYLAŞ :