Dününü bilmeyenin bugünü olmaz!
16 Nisan 2016, Cumartesi

Dününü bilmeyenin bugünü olmaz!

“Sendikal mücadelemiz, Türkiye’nin geleceğini yeniden inşa etmek adına erdemliler hareketidir” Bu söz öylesine söylenmiş bir söz değildir. Memur-Sen’e gönül veren bir insanın kanaatimce, önce bu sözü anlamaya çalışması gerekmektedir. Memur-Sen camiası için bu söz, şaşmaz bir yol haritasıdır. Evet, bizler hem Türkiye’nin geleceğini yeniden inşa edeceğiz, hem de erdemli olmanın gereğini yerine getireceğiz.

Mehmet Akif İnan ve arkadaşlarının kurduğu Memur-Sen’imiz bugün, onun ve arkadaşlarının o günlerden hayalini kurdukları bir noktaya gelmiş bulunmaktadır. Kimsesizlerin kimi, mağdur ve mazlumların hamisi, çalışanların sesi ve sözü olarak gerek yurt içinde gerekse tüm dünyada faaliyetlerine devam ederek erdemliler hareketinin talebeleri bu misyonu devam ettirmekte, yazdıkları destanlar da takdirle izlenmektedir.

Bizim ufkumuz dünyanın dört bir yanını sarmıştır!

Sendikacılık anlayışımız, ne sınıf sendikacılığı, ne zümre sendikacılığı ne de ideoloji sendikacılığıdır. Sendikacılık anlayışımız, haklının haksıza olan muhalefet hareketidir. Toplumun refahı ve huzurunu savunmak, mazlumların sesi olmak yolsuzluk ve haksızlıkla mücadele etmek en temel anlayışımızdır. En iyiler bir miras bırakır. Ne mutlu Kurucu Genel Başkanımız Merhum Mehmet Akif İNAN' a!
HAYAT VE YAŞAMINDAKİ ÜSTLENDİĞİ ROL HAYALLERİ, MENFAATLERİ BİTİNCE SİZİNLE ÖRTÜŞMÜYORSA DOĞRU YERDE OLDUKLARI HALDE SİZLERİ TERKEDERLER... 
ALLAH'IM YİNE SEN BİL BİZİ.. ÇÜNKÜ; ANLATAMADIK BİZ KİMSEYE KENDİMİZİ.. BİZE BİZİ ANLAYAN YÜREKLER VER. VE; NE VERİRSEN HAYIRLISINI VER...

Feleytun Fatih GÖNÇ
Hatay Sağlık Sen Şube Başkanı

 

PAYLAŞ :